© 2019 by Vejby Vingård

Jeppe Appelin
25 jul 2017

ALLT OM VIN, 2017nr7. VEJBY BLAND SVERIGES BÄSTA VINGÅRDAR

0 kommentar

Vejby Vingård finns med i nya tidskriften Allt om Vin, nr7 2017. En högaktuell och superintressant artikel som redovisar rikets alla vingårdar med avstamp i var vin-Sverige står i nuläget. Tidningen har även en extra semesterguide till de 30 bästa kommersiella vingårdarna i Skåne, en skara där vi är med. Perfekt tidning att köpa för envar vin- och sommarturist som nu lätt kan planera årets spännande utflykter. Sommaren står fint inför dörren och det är med stor glädje att hälsa varmt välkomna till en oförglömlig besöksupplevelse och vinprovning på Vejby Vingård.

 

 

Senaste inlägg
 • Jeppe Appelin
  25 jul 2017

  Uppe med tuppen för en heldagsutflykt till Stockholm. Pappersarbete för alkoholproducenter på agendan. Kurs i märkning med streckkoder och internationellt system för hur vin skickas kors och tvärs.
 • Jeppe Appelin
  25 jul 2017

  Välkomnar ny blå PIWI-sort till vingården CABERNET CORTIS.
 • Jeppe Appelin
  25 jul 2017

  En av favoritfåglarna i vinmarken är den lille vippestjerten Motacilla alba, sädesärla, white wagtail, som för övrigt också är Lettlands nationalfågel. De är orädda och följer nyfiket med i vinmarken när vi passar på vinstockarna. Det är sån fröjd att se hur de kommer tillbaka år efter år om våren och sprider glädje.